Selamat Pengantin Baru


Haduhaaaiiiii, biler dengar lagu kat atas tu semua senyam senyum sendiri ye tak? ada yang teringat waktu mula-mula bersanding dulu ada juga yang teringat waktu dag dig dug tunggu cik abang datang. hehehe.

Selamat Pengantin Baru !!! buat semua pasangan yang pernah bertanyakan tentang PROSEDUR PERKAHWINAN ISLAM DENGAN WARGANEGARA ASING / SETEMPAT lewat halaman blog saya ini.

Semoga Sakinah, Mawaddah dan Warohmah ya…

Berkekalan sampai maut memisahkan… Amiin… Amiin.. Amiin… Tsumma Amiin…

Buat Hidayu ; Tahniah dan Terima Kasih ya telah menghantar foto keberhasilan anda dan pasangan mengurus prosedur pernikahan dengan baik, semoga kalian berbahagia sampai ke akhir hayat. Amiin….

Majlis Akad Nikah Hidayu dan Suami

Majlis Akad Nikah Hidayu dan Suami

Hidayu Dan Suami - Selamat Pengantin Baru

Hidayu Dan Suami – Selamat Pengantin Baru

Ini merupakan comment terakhir cik Hidayu lewat Post saya di PERKAHWINAN DENGAN WARGANEGARA ASING

Hidayu berkata:

Salam cik natasia..huhu saya tak pasti samada kamu masih bisa ingat saya atau tidak..saya jugak dulu pernah menyatakan permasalahan saya untuk berkahwin dengan warga asing dari bangladesh..alhamdullilah untuk pengetahuan cik natasia kami telah selamat diijabkabul kan, walaupun terpaksa menunggu selama beberapa bulan..terima kasih kerana telah memberi beberapa info kepada saya..

DOA PENGANTIN-loveiscinta

 

Saya berdoa semoga blog saya ini selalu bermanfaat untuk semua pembaca.

SELAMAT PENGANTIN BARU !!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

LOVE IS CINTA

.:: Karena CINTA Kita Selalu Ada ::.

ephyria

my life my world

My Pain, My Life, My Struggles, My Fight

Come walk with me, Down My Dark & Stormy Journey BUSINESS INQUIRIES & CONTACT EMAIL : GODSCHILD4048@GMAIL.COM

Dunia Penyair ~ Himpunan Puisi Klasik Dan Moden Sepanjang Zaman

~ Koleksi Puisi Klasik Dan Moden Yang Segar Sepanjang Zaman ~

DAPUR IZZI

~ My Kitchen Dictionary ~

IZZI BAKERY

The Greatest Homemade Products

.::Ketika CINTA Bertasbih::.

.... saat beralun qasidah KASIH....

YOEDA BIKE

Bengkel Sepeda Gowes

Bengkel Sepeda Gowes

- SEPEDA GOWES -

PUISI SURGA

Sekadar Merekam Suara Hati

yogikcahyadhi.wordpress.com/

Not all those who wander are lost.

yuliartivk

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

ISLAM SYIAH

Meluruskan Pemahaman Tentang Islam Syi'ah Imamiyah Itsna 'Asyariyah (Jakfariyah)

bcrita.com

Bercerita Mengenai Informasi dan Inspirasi Terkini

Didik Rahmadi

Aku menulis untuk ku ingat kembali

alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

Lazione Budy

'Saoirse' is not a word, it's angel

Impossible

Selamat Datang, Selamat Menikmati

Agnez Simple But Incredible

A fine WordPress.com site

%d bloggers like this: